Om Oss

Välkommen till ALD Finans

ALD Finans är en ledande leverantör av skräddarsydd finansiell rådgivning och tjänster för företag. Med en stark förankring i ekonomisk expertis och strategisk rådgivning strävar vi efter att maximera våra kunders finansiella framgångar och långsiktiga hållbarhet.

Våra Tjänster:

  • Ekonomisk rådgivning: Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för budgetering, skatteplanering, och kapitalstrukturhantering för att optimera våra kunders ekonomiska resurser.
  • Investeringsrådgivning: Genom djupgående analys och strategisk planering stödjer vi företag att hantera sina investeringsportföljer och maximera avkastningen.
  • Företagsfinansering: Tillsammans med vårt systerbolag ALD Capital (www.aldcapital.se) erbjuds finansieringslösningar till små och medelstora företag i Sverige.
  • Värderingstjänster: Vi tillhandahåller noggranna värderingar för företag, fastigheter och tillgångar för att stödja våra kunders affärsbeslut och transaktioner.

Vår Approach:

Vi är dedikerade till att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda högkvalitativ service och skräddarsydda lösningar som passar deras unika behov och mål. Vår expertis och engagemang för att leverera mervärde gör oss till en pålitlig partner för företag som strävar efter finansiell tillväxt och stabilitet.

Kontakta oss idag för att se hur vi kan stödja dig i att uppnå dina ekonomiska mål!